Info

Nyheder 

JASNO lancerer sin nye swings-kollektion

JASNO lancerer sin nye swings-kollektion

JASNO opfylder kundernes ønsker med vinduesdekoration lavet efter mål. Med pvc-lameller i forskellige farver og mønstre føjer JASNO et nyt materiale til sin kollektion af swings. Endvidere er sortimentet af luksusstoffet trevira cs blevet udvidet. Med denne nye kollektion kan lamelgardiner tilpasses mange interiørstilarter.

Nieuwe website JASNO shutters en houten jaloezieën

Ny hjemmeside live

JASNO har lanceret en ny hjemmeside, fuldstændig opdateret og fornyet. På vores hjemmeside præsenterer vi alt det smukke, som JASNO kan tilbyde.

Blad gennem inspirationsmodulerne og lad dig inspirere af de forskellige anvendelsesmuligheder for vores ss. Eller se mulighederne med vores persienner, eller træjalousier. Hvad mener du f.eks. om persienner i et badeværelse, skodder i en karnap med blyindfattet glas eller skodder på et drejekipvindue?

JASNO swings: lamelgardiner

Brandsikrende certificering for JASNO's lamelgardiner

En perfekt løsning til dit projekt: lamelgardiner fra JASNO.Enestående ved disse såkaldte 'JASNO swings' er, at de kan indstilles i forskellige overraskende 3D-position

JASNO skodder i persienner app iPhone Android

Den gratis app er blevet opdateret

JASNO-appen visualiserer skodder og persienner

app er blevet opdateret! Med appen kan du udstyre dit vindue med skodder. på et billede. Som noget nyt er der en funktion, hvormed du også kan visualisere træpersienner. Vælg en farve, lamelbredde eller persiennebånd. Hurtigt og realistisk ser du, hvordan persienner (eller skodder) passer ind i dit interiør. Praktisk - hvis du (endnu...) ikke har anskaffet vinduesdekoration fra JASNO og spørger dig selv, hvordan det ville se ud hjemme hos dig. Eller hvis du er i tvivl om netop det ene vindue...

 

 

 

lamelgardiner fra JASNO (Swings)

Nyhed fra JASNO: lamelgardiner med en overraskende effekt

Stemningsfuldt, praktisk og moderne: lameller i hjemmet....igen på mode i 2015. JASNO udvider sin kollektion med lamelgardiner. Enestående ved disse såkaldte 'JASNO swings' er, at de kan indstilles i forskellige overraskende 3D-positioner. Skiftevis, (næsten) tætte og alle mulige varianter derimellem. Du kan hurtigt regulere sollys og privatliv i dit hjem eller kontor.  

Ny farvekollektion til træjalousier

Ny farvekollektion til træjalousier

JASNO introducerer nye farver til træjalousier (persienner). Ud over de eksisterende hvide nuancer, sort og bejdsefarver er der nu også blevet føjet en række populære og moderne interiørfarver til kollektionen.

JASNO shutters winnaar BOV trofee 2013

JASNO vinder BOV-trofæ 2013

Indehaverne af JASNO, Jeroen Hermans og Simon Sants, er kåret til vindere af Beste Ondernemers Visie (BOV)-trofæet 2013, for regionen Eindhoven og De Kempen.

I følge juryens formand Tiny Sanders (PSV) viser de to prisvindere en ægte passion i deres forretningsmæssige aktiviteter. “De har vision, de viser mod, de forstår at tage fat og gribe chancer på det rigtige tidspunkt. Det er iværksætterånd", konkluderede juryen. Juryen fandt, at JASNO udmærker sig i forhold til de andre finalister Joost Engels van Engels Logistiek og Johan Faes van Faes Group.

Skodder app for iPhone, iPad og Android

Skodde-app

JASNO lancerer en mobilapp til iPhone, iPad2, iPod touch og til Android-platformen. Med denne gratis app kan man i 3 enkle trin forsyne sine vinduer med skodder (af træ). Hermed er JASNO den første i branchen for solafskærmning, der lancerer en sådan app.

Skodder nu også på drejekipvindue

Skodder nu også på drejekipvindue

Nu er det også muligt at montere skodder på et drejekipvindue eller vippevindue. Også ved tagvinduer kan de fastgøres på vinduet.

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.