Info
Top

Nyheder 

Nieuwe website JASNO shutters en houten jaloezieën

Ny hjemmeside live

JASNO har lanceret en ny hjemmeside, fuldstændig opdateret og fornyet. På vores hjemmeside præsenterer vi alt det smukke, som JASNO kan tilbyde.

Blad gennem inspirationsmodulerne og lad dig inspirere af de forskellige anvendelsesmuligheder for vores ss. Eller se mulighederne med vores persienner, eller træjalousier. Hvad mener du f.eks. om persienner i et badeværelse, skodder i en karnap med blyindfattet glas eller skodder på et drejekipvindue?

JASNO swings: lamelgardiner

Brandsikrende certificering for JASNO's lamelgardiner

En perfekt løsning til dit projekt: lamelgardiner fra JASNO.Enestående ved disse såkaldte 'JASNO swings' er, at de kan indstilles i forskellige overraskende 3D-position

JASNO skodder i persienner app iPhone Android

Den gratis app er blevet opdateret

JASNO-appen visualiserer skodder og persienner

app er blevet opdateret! Med appen kan du udstyre dit vindue med skodder. på et billede. Som noget nyt er der en funktion, hvormed du også kan visualisere træpersienner. Vælg en farve, lamelbredde eller persiennebånd. Hurtigt og realistisk ser du, hvordan persienner (eller skodder) passer ind i dit interiør. Praktisk - hvis du (endnu...) ikke har anskaffet vinduesdekoration fra JASNO og spørger dig selv, hvordan det ville se ud hjemme hos dig. Eller hvis du er i tvivl om netop det ene vindue...

 

 

 

lamelgardiner fra JASNO (Swings)

Nyhed fra JASNO: lamelgardiner med en overraskende effekt

Stemningsfuldt, praktisk og moderne: lameller i hjemmet....igen på mode i 2015. JASNO udvider sin kollektion med lamelgardiner. Enestående ved disse såkaldte 'JASNO swings' er, at de kan indstilles i forskellige overraskende 3D-positioner. Skiftevis, (næsten) tætte og alle mulige varianter derimellem. Du kan hurtigt regulere sollys og privatliv i dit hjem eller kontor.  

JASNO skodder på foldeskinne, ideel på åbenstående døre

Nyt! 180 graders skodder på foldeskinne

JASNO lancerer et helt opdateret foldeskinnesystem til skodder. Nyt i kollektionen er de 180 graders skodder på foldeskinne: Skoddernes paneler kan nu klappes op 180 grader. Dette var ikke muligt tidligere.

Ny farvekollektion til træjalousier

Ny farvekollektion til træjalousier

JASNO introducerer nye farver til træjalousier (persienner). Ud over de eksisterende hvide nuancer, sort og bejdsefarver er der nu også blevet føjet en række populære og moderne interiørfarver til kollektionen.

FSC-certificering af JASNO's Primewood-skodder

FSC-certificering af JASNO's Primewood-skodder

Skoddeleverandøren JASNO har fået FSC®-certificering for Primewood-skodder. Med tilslutningen til netværket Forest Stewardship Council® (FSC) ønsker specialisten inden for vinduesdekoration at bidrage til en verdensomspændende, ansvarsbevidst skovforvaltning.

JASNO shutters winnaar BOV trofee 2013

JASNO vinder BOV-trofæ 2013

Indehaverne af JASNO, Jeroen Hermans og Simon Sants, er kåret til vindere af Beste Ondernemers Visie (BOV)-trofæet 2013, for regionen Eindhoven og De Kempen.

I følge juryens formand Tiny Sanders (PSV) viser de to prisvindere en ægte passion i deres forretningsmæssige aktiviteter. “De har vision, de viser mod, de forstår at tage fat og gribe chancer på det rigtige tidspunkt. Det er iværksætterånd", konkluderede juryen. Juryen fandt, at JASNO udmærker sig i forhold til de andre finalister Joost Engels van Engels Logistiek og Johan Faes van Faes Group.

JASNO shutters nu ook mogelijk met antibacteriele laklaag

JASNO's skodder fås nu også med antibakteriel lakering

JASNO introducerer Hygienilac til omgivelser, hvor der kræves steril vinduesbeklædning. Hygienilac er en lakfinish, der kan fås både i kombination med lak og bejdsefarver. Hygienilac blandes med det sidste laklag og dræber de fleste bakterier. Lakken er derfor en velegnet finish til skodder i f.eks. en tandlægepraksis eller en frisørsalon! Hygiejnisk og ren!

Skodder app for iPhone, iPad og Android

Skodde-app

JASNO lancerer en mobilapp til iPhone, iPad2, iPod touch og til Android-platformen. Med denne gratis app kan man i 3 enkle trin forsyne sine vinduer med skodder (af træ). Hermed er JASNO den første i branchen for solafskærmning, der lancerer en sådan app.

Fornyelse Ecowood-skodder

Fornyelser Ecowood-skodder

JASNO har gennemført en fornyelse af Ecowood-skodderne:

  • Desuden er det nu muligt at vælge Ecowood til Silentview. Til det formål er betjeningsmekanismen indarbejdet i skoddepanelets sidestolpe. Det giver skodden et elegant look. Fra 1. marts 2011 bortfalder dermed den gamle Clearview-version.

Skodder nu også på drejekipvindue

Skodder nu også på drejekipvindue

Nu er det også muligt at montere skodder på et drejekipvindue eller vippevindue. Også ved tagvinduer kan de fastgøres på vinduet. Se her filmen med mulighederne for skodder på et drejekipvindue.

Webdevelopment & design by Fruitcake