Top
Tilbage til nyheder

Skodde-app

JASNO lancerer en mobilapp til iPhone, iPad2, iPod touch og til Android-platformen. Med denne gratis app kan man i 3 enkle trin forsyne sine vinduer med skodder (af træ). Hermed er JASNO den første i branchen for solafskærmning, der lancerer en sådan app.

Tag et billede af vinduet, angiv vinduets hjørnepunkter og anbring skodderne deri. På den måde kan du hurtigt og meget realistisk se, hvordan skodderne passer ind i interiøret. Ved at lege med farverne, lamelmålene eller antallet af skoddepaneler kan du formgive skodderne efter ønske. Desuden viser appen de nærmeste salgssteder.

Drømmen bliver til virkelighed

Undersøgelser har vist, at mange mennesker spørger sig selv, om skodder overhovedet passer ind i deres interiør. Simon Sants, meddirektør i JASNO og udvikleren af appen: "Jeg grublede i lang tid over, hvordan man kunne give mennesker mulighed for at se, hvordan skodder ville se ud hjemme hos dem. Til trods for vores eksempler og billeder var det svært at forestille sig. Med nutidens teknologi er min drøm blevet til virkelighed: JASNO-appen. På den måde kan vi bedre hjælpe potentielle kunder".

Øget omsætning takket være skodder i karnapper

I følge JASNO har kunderne særligt svært ved at anskaffe vinduesdekoration til en karnap. 'Kan man stadig se de blyindfattede ruder?' eller 'Bliver det ikke for uroligt i vinduet?', er hyppigt stillede spørgsmål. Simon Sants: "Tag et billede af karnappen, rediger billedet med appen, og bedøm selv. Med den realistiske gengivelse af skodderne forventer jeg, at vi med appen hurtigere kan overbevise kunderne, og at vi hyppigere kan sælge skodder til karnapper".

JASNO-appen kan hentes gratis i App Store og Android Market.

Skodder app for iPhone, iPad og Android
Webdevelopment & design by Fruitcake