Info
Top

Shutters eller jalousier: øger stemningen i wellnesslokaler

Giv din svømmehal eller wellnesslokale en rolig, mediterran atmosfære. Det diffuse lys fra JASNO's shutters og jalousier er med til at give en følelse af luksus og velvære. JASNO's træjalousier og shutters er fugtbestandige og dermed ideelle til wellnesslokaler. Du kan også få vores Primewood-shutters med Hygienilac, specielt velegnede til lokaler, der skal vær sterile.

Ingen bekymring om fugt med JASNO's shutters og træjalousier

JASNO's træjalousier og -shutters er behandlet med en speciel lak eller olie, og hængslerne er rustbestandige. Takket være deres rustbestandige kvaliteter kan du udmærket anvende JASNO's shutters og persienner i wellnesslokaler. Ikke som badeforhæng, men som en fantastisk solafskærmning.

shutters skodder til wellnesslokaler
Træjalousier til wellnesslokalet

Skab atmosfære med lys

I wellnesslokalerne vil du gerne nyde det i afslappede omgivelser. Med JASNO's shutters eller træjalousier leger du med sollyset. På den måde kan du bestemme ikke kun stemningen, men du kan også sørge for fred og ro samt privatliv. Har dit wellnesslokale store vinduespartier? Med JASNO's flydende skinnesystemer skubber du bare skodderne uden besvær til side – og tilbage igen. Du kan også anvende vores shutters og træjalousier til høje og brede vinduer eller til et rundt eller trekantet vindue.

Træ giver bedre lyd

Bring varm lyd ind i dit wellnesslokale. JASNO's shutters og persienner er lavet af træ. På den måde skaber du en varm akustik i det ellers lidt kølige wellnesslokale. Med denne vinduesbeklædning får du en varm atmosfære i wellnesslokalet!

 

Gå videre til shutters og træjalousier i kontoret eller find en forhandler i lokalområdet.

 

Jasno trekant vindue skodder soveværelse badeværelse hvid
JASNO shutters - skodder - hvid - badeværelse
JASNO skodder på en vippe og dreje vindue i et badeværelse
JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO træpersienner eller Blinds i grå brun i en badeværelse
Jasno skodder i hvid badeværelset
JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO skodder hvid i badeværelset
JASNO skodder hvid i badeværelset
Webdevelopment & design by Fruitcake