Info
Top

 

Hvad er skodder og shutters?

Shutters egner sig optimalt til solafskærming, da du nemt kan justere lysmængde og afksærming. Shutters, også kendt som indvendige skodder, har justerbare, vandrette lameller, som du kan vippe, folde til siden eller åbne helt. En enestående funktionel, stilfuld og tidløs vinduesdekoration, der sætter et atmosfærisk præg på din boligindretning. Shutters til badeværelses- eller tagvinduerrektangulære eller runde vinduerdreje-vippe-vinduer eller helt almindelige vinduer? Vores shutters passer altid. Uanset om trekantede vinduer i tagetagen, karnap eller en bred glasskydedør i stuen. Hos JASNO er målkonfektioneret vinduesdekoration nemlig standard.

Hvad koster skodder?

Prisen varierer med skoddernes type. Kort fortalt fås skodder startende fra DKK 2695/m². Kontakt nærmeste sagkyndige forhandler på de anførte adresser og få et præcist tilbud. Du kan også selv udregne en vejledende pris. Vores forhandlere kommer altid hjem til dig, således at du er sikker på kvalificeret rådgivning og perfekt monterede solafskærmning.

 

Hvor kan skodderne købes? 

Vores skodder sælges af forhandlere i Europa. I din forhandlers udstillingslokale kan du se vores målkonfektionerede vinduesdekoration og få kvalificeret rådgivning. Nemt for dig: Forhandleren kommer hjem hos dig og måler vinduerne op samt monterer skodderne.

Hvor mange shutter arter findes? 

Vi markedsfører fire forskellige typer skodder. Vi har 4 forskellige shutter typer. Alle shutters er skræddersyede og fås med eller uden vertikal justerpind. Derudover kan du vælge mellem forskellige lamelstørrelser og betjeningsmuligheder. Det mest iøjnefaldende egenskab ved JASNOs skodder ser man ikke: de forsænkede hængsler. Disse hængsler falder ikke i øjnene, idet de er skjulte i skoddepanelets sidestolpe. Det giver vores skodder et smart, moderne udseende og gør dem meget modstandsdygtige.

white wooden shutters in living room with stained glass
round white wooden shutters with white chair

 

Den enkelte type skodder har andre unikke egenskaber:

Primewood-skodder

FSC®-certificerede træskodder som vores Primewood-skodder i hvidt teaktræ er blevet vores mest solgte.

 • Egner sig til enhver vinduesform, herunder runde, skrå og trekantede vinduer samt tagvinduer.
 • Fås i forskellige bejse- og lakfarver fra JASNOs farveoversigt. Leveres også i RAL- og NCS-farver.
 • Ud over 47, 63 og 89 mm fås de også med XXL-lameller i bredde 114 mm indstillelige lameller. De passer rigtig godt ind i en moderne boligindretning.
 • Sandblæste skodder: Vælg sandblæste Primewood-skodder. Det er med til at give træer et robust, rustikt udseende.
 • Specielt til værelser med behov for steril solafskærmning fremstilles Primewood-skodder på bestilling i en hygiejnisk lakering.
 • Primewood-skodder fås fra DKK 3720/m².
white wooden shutters without center tiltrod also known as silentview
white wooden shutters without center tiltrod also known as silentview with railsystem

Ecowood-skodder

JASNO Ecowood-skodder er fremstillet af sammenpressede træfibre fra miljøvenligt drevne skove. Smukke, slidstærke og rimelige i pris

 • Til rektangulære og skrå vinduesformer.
 • I de fem mest efterspurgte hvide nuancer i JASNOs produktsortiment findes de i lamelbredderne 47, 63 og 89 mm.
 • Eftersom vi også anvender "restproduktet", udnytter vi træet endnu mere effektivt.
 • Ecowood-skodderne kan sagtens kombineres med Primewood-skodderne i samme værelse. På grund af små forskelle i udførelsen kan det ikke anbefales at anvende begge typer skodder i samme vindue.
 • Ecowood-skodder fås fra DKK 2695/m².

Ecowood Plus-skodder

"Plus" vil sige, at der er to ekstra fordele ved disse Ecowood-skodder:

 • Ecowood Plus-skoddernes indstillelige lameller fremstilles af vægtbesparende ABS-plast. Det betyder, at skoddepanelerne kan fremstilles i større bredder end Ecowood-skodder.
 • Ecowood-skodderne fås i 18 lakfarver.
 • Ecowood Plus-skodder fås fra DKK 3000/m².
dark donkere angled shutters without center tiltrod also known as silentview in bathroom with bath
white round shutters over 6 meters high
white shutters with center tiltrod in bathroom with washing sink

Aqualine-skodder

Fugtbestandighed er den unikke egenskab af vores Aqualine Shutters, som derfor danner en ideel vinduesbeklædning til fugtige rum såsom badeværelset. Disse shutters fremstilles af ABS – et plastmateriale i meget høj kvalitet.

 

Download skodde-applikationen og se, hvordan skodderne egner sig til dine vinduer.

Med vores gratis applikation kan du selv undersøge, hvordan skodderne og træpersiennerne passer til din bolig.


 

Tip

Skodder i karnappen, træpersienner i køkkenet og mørklægningsgardiner i soveværelset? Vores træpersienner, gardiner og lamelgardiner står desuden perfekt til skodderne i samme værelse eller bolig.

 

Hvorfor vælge skodder fra JASNO?

Ved valg af JASNO vælger du slidstyrke, service og kvalitet. Dog findes størstedelen af kvaliteten skjult í vores skodder. Tag blot de forsænkede hængsler eller de teknisk innovative sidestolper. Det er lige netop disse usynlige kvaliteter, der gør vores skodder så iøjnefaldende smukke og meget robuste! Det er ikke uden grund, indretningsarkitekter og boligmagasiner synes godt om vores skodder. I dag findes vores skodder i mange boliger – både lejligheder og parcelhuse. Skodder egner sig til ethvert vindue. Og nok så vigtigt: Denne type vinduesdekoration er nem at rengøre. Skodder er med til at sætte et flot præg på boligindretningen. Så simpelt er det. Gør dit hjem til noget særligt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake