Info

JASNO: Drevet af passion for perfektion

Shutters har eksisteret i evigheder, men Jeroen Hermans blev forbavset over, at de i Vesteuropa i begyndelsen ikke var så udbredte som i Middelhavsområdet og USA. I 2001 oprettede han derfor virksomheden JASNO. Han gav den traditionelle shutter en moderne udstråling i look & feel, idet han bl.a. anvendte forsænkede hængsler. Sammen med en træforarbejdningsvirksomhed i Polen blev der inden for et år oprettet en produktionslinje, og JASNO deltog i en interiørmesse i Eindhoven. Reaktionerne fra forbrugerne var positive.

Med indtjeningen fra de første ordrer, der kort tid efter begyndte at komme ind, blev de meget omkostningsintensive skridt taget mod boligmessen i Amsterdam. Også stylister og boligmagasiner så straks potentiale i denne funktionelle og stilfulde vinduesbeklædning og spredte nyhederne. Ordrerne rullede ind, væksten kunne ikke holdes tilbage. JASNO - der i øvrigt er det polske ord for 'let' og ‘lys’ - fremstillede kort derefter skodderne i deres egen, anden fabrik i Polen, og de havde et showroom i den hollandske by Hapert.

Skodder
Persienner af hvidt træ

Verdens bedste shutterfabrik

I 2003 blev Simon Sants medindehaver med det mål at udbrede kendskabet til mærket JASNO og virksomhedens shutters. Den vedvarende strøm af ordrer betød stadig længere leveringstider. Fabrikken i Polen kunne ikke mere holde trit, og JASNO indledte en grundig søgning efter udvidelse af kapaciteten. Inden for 4 måneder resulterede det til sidst i et unikt samarbejde med verdens bedste shutterfabrik i Taiwan, og fabrikken i Polen blev lukket.

Derudover lancerede JASNO i 2006 også en kollektion med persienner (jalousier), der passer sammen med skodderne. I løbet af de seneste år er træpersienner igen blevet lanceret på markedet for vinduesdekoration med succes. Salget af JASNO's persienner har slået alle rekorder i de sidste år.

Forhandlernetværk og udbredelse i Europa

Da efterspørgslen fra detailhandlerne voksede, besluttede JASNO sig for at etablere et landsdækkende forhandlernetværk. Til det formål blev der formuleret en klar, enkel og overskuelig distributionspolitik med fokus som altid på JASNO's kundevenlige indgangsvinkel. En stor forskel i forhold til andre leverandører, der netop opfatter detailhandlerne som deres kunder. På kort tid opstod der et netværk af entusiastiske og meget kvalitetsbevidste indretningsarkitekter og specialister inden for solafskærmning.

Baseret på successen i Benelux-landene ekspanderede JASNO i de derpå følgende år til Polen, Frankrig, Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig og Sverige. Dermed er JASNO vokset til en blomstrende, international virksomhed og markedsførende på det europæiske fastland. På baggrund af den gode produktkvalitet samt det succesrige salg og gode kundeservice er det lykkedes JASNO at skille sig ud.

Hovedkontor for JASNO shutters
Skodder fra Jasno vinder BOV-trofæ

JASNO vinder af Beste Ondernemers Visie Trofee 2013

I 2013 blev indehaverne Jeroen Hermans og Simon Sants kåret til vindere af Beste Ondernemers Visie (BOV)-trofæet 2013, for regionen Eindhoven og De Kempen. I følge juryens formand Tiny Sanders (PSV) viser de to prisvindere en ægte passion i deres forretningsmæssige aktiviteter. “De har vision, de viser mod, de forstår at tage fat og gribe chancer på det rigtige tidspunkt. Det er iværksætterånd", konkluderede juryen. Juryen fandt, at JASNO udmærkede sig i forhold de andre finalister (Engels Logistiek og Faes Group). For Jeroen og Simon var trofæet en særlig pris, en bekræftelse af, at de er på den rette vej med deres virksomhed JASNO.
Se filmen om JASNO, der blev præsenteret på BOV-finaleaftenen.

Prisbelønnede JASNO Swings (lodrette lameller)

I april 2015 føjede JASNO endnu en ny vinduesdekoration til sin kollektion: JASNO lamelgardiner Det er lodrette lameller. Enestående ved disse lamelgardiner er, at lamellerne kan indstilles i overraskende positioner. Ved hjælp af en træksnor sættes lamellerne en for en i bevægelse, så du opnår en smuk 3D-effekt. Åbnet, (næsten) lukket og alle mulige variationer derimellem er mulige. Lamelgardiner fra JASNO findes i forskellig transparens og forskellige stoffer.

I januar 2016 blev lamelgardinerne udmærket med en iF Award: en af mest kendte, internationale priser inden for produktdesign. Og i oktober 2016 vandt JASNO en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Award 2016 for det børnevenlige snoresystem, hvormed lamelgardinerne betjenes. JASNO har sammen med GPO fået udviklet det børnevenlige snoresystem specielt til foldegardinerne og de lodrette lameller. Dette patenterede system fastgøres på træksnoren og gennemskærer kæden, når snoren udsættes for tryk, og forhindrer dermed en eventuel kvælning. Børnevenlig vinduesdekoration er i dag af stor betydning, også hos JASNO. 

lamelgardiner

Lancering af JASNO's foldegardiner

Fjeder 2016 lancerede JASNO et nyt vinduesbeklædningsprodukt i deres kollektion: JASNO's folds eller: foldegardiner, et scoop i JASNO’s historie. Designet af foldegardinerne er kommet i stand i samarbejde med det hollandske designstudio Daphna Laurens. Kollektionen består af et udvalgt antal farver til stofferne og trælisterne. Kunderne kan selv lave deres egne kombinationer, der passer ind i deres stil. Stofferne er lavet af vævet papir, og de kan fås i varianter, der lader lyset trænge igennem, dæmper lyset eller som mørklægning. 

Nyhed: Vandtætte shutters

I slutningen af 2016 udvidede JASNO skoddekollektionen med Aqualine shutters. Disse shutters er fremstillet af ABS, et kunststof af høj kvalitet. Dette valg af materiale gør Aqualine-serien ideel til fugtige rum som badeværelser, svømmebassiner, wellnesslokaler og køkkener. 

Vandtætte skodder
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.