Info
Top

Glæd dig over dit arbejdsrum eller kontor med shutters eller persienner

Det smukkeste lys til dit arbejdsrum, kontor eller atelier kommer fra solen. Lad sollyset arbejde til din fordel med shutters og jalousier fra JASNO. Fremstillet med øje for den mindste detalje... For at gøre indtryk og inspirere!

Du kan regulere sollyset med hånden med shutters og jalousier

Du kan indstille lamellerne på skodderne og træjalousierne trinløst til enhver position, du ønsker. Du drejer lamellerne således, at lyset ikke kommer ind i dit ansigt eller på din skærm. Ideelt hvis du gerne vil arbejde ved computeren i kraftigt sollys. shutters er i det tilfælde en god løsning som vinduesdekoration i arbejdsrummet.

shutters perfekte til kontoret skodder brun
Arkitekter anbringer shutters i mødelokaler skodder brun kontor

Separat regulering med midtersprosse

JASNO's shutters med midtersprosse giver dig endnu større frihed til at lege med lyset. Indstil f.eks. de nederste lameller på skodderne, så de udelukker reflekser og de øverste lameller til at være åbne for ekstra lys. Du kan også anvende vores shutters og træjalousier til høje og brede vinduer i kontorer, karnapper eller som rumdelere i dit arbejdsværelse eller kontor. Eller måske har du et rundt eller trekantet vindue, som du lige nu ikke ved, hvad du skal stille op med? JASNO's shutters er en af de få løsninger til specielle vinduesformer. Fordi alle JASNO's shutters fremstilles efter mål, kan vi lave enhver form, som du ønsker. Også til specielle vinduesformer kommer shutters fantastisk til deres ret.

 

Gå videre til shutters og træjalousier i vinterhaven eller karnappen eller find en forhandler i lokalområdet.

 

Stue med JASNO-swings: lamelgardiner hvid
JASNO swings lamelgardiner hvid kontor
Kontor med JASNO-swings: lamelgardiner
Stue med JASNO-swings: lamelgardiner hvid
JASNO swings lamelgardiner hvid kontor
JASNO swings lamelgardiner hvid kontor
Stue med JASNO-swings: lamelgardiner hvid
JASNO swings lamelgardiner hvid kontor
JASNO foldegardiner eller Folds i sort kontor
Webdevelopment & design by Fruitcake