Info

Arkitekter og projekter

JASNO tilbyder skræddersyede løsninger til dit hotel eller projekt

Hvad enten du nu ejer et hotel eller en restaurant, er produktudvikler, har et designstudio, et wellnesscenter eller et kontor, eller du har et andet hus i udlandet, hjælper JASNO dig gerne med at skabe den unikke finish. Vi arbejder derfor også tæt sammen med produktudviklere, (indretnings)arkitekter og projektorganisatorer. Vi har allerede realiseret forskellige specielle projekter.

Med JASNO bliver ethvert projekt til noget særligt.

Indret dit hotel eller din restaurant, så gæsterne føler sig velkomne og gerne vil blive der, gør dit kontor eller dit designstudio til et inspirerende arbejdssted eller dit wellnesscenter til et frisk og hygiejnisk sted. Find ro og fred i dit hus i udlandet med vores shutters, jalousier, foldegardiner eller unikke lamelgardiner. Er du blevet inspireret?

Få mere at vide om de ekstra værdier, dit projekt får med JASNO's produkter og kontakt os.

Skodder - Design Francois Hannes | Sennah Studio

  Kontakt

JASNO's lamelgardiner i en hems

JASNO's projektstyring i ind- og udland!

JASNO's team gør hele forskellen fra vejledning og design til den samlede projektstyring, herunder montering. Med vores erfarne projektledere og montører samt vores ordreafdeling kan vi sørge for, at dit projekt bliver forsynet med shutters, persienner, foldegardiner  og lamelgardiner. Med kort frist kan vi behandle din opgave og tage bekymringerne fra dig fra begyndelse til slutning. Uden at gå på kompromis med kvalitet og detaljer.

Hoteller og restauranter med JASNO's vinduesbeklæding

 

Mange hoteller er allerede gået foran og har besluttet sig for shutters, persienner, foldegardiner eller swings fra JASNO. Vores vinduesbeklædning giver en fantastisk mørklægningsgrad og dermed privatliv. Den hollandske hotelklassificering (NHC - Nederlandse Hotel Classificatie) har konstateret, at shutters og persienner fra JASNO, hvad angår lystæthed, ligger inden for basisstandarderne for hoteller til og med en 5-stjernet klassificering.

Shutters egner sig desuden udmærket til restauranter. De øger stemningen og skiller sig betydeligt ud fra de endnu meget anvendte gardiner. Ideelle til at gøre din restaurant til et unikt stemningsfyldt sted!

Træpersienner i Kontor
Shutters in Lloyd Hotel & Culturele Ambassade Amsterdam - fotografie Mirjam Bleeker

JASNO til dit hus eller hotel i udlandet

Med JASNO har du fundet en fremragende partner til indretning af dit hus eller hotel i udlandet. Vores opmålingsrådgivere og montører kommer hjem til dig og overtager alt arbejdet for dig. Du kan f.eks. inddrage os allerede i byggefasen af dit hus eller hotel. I så fald kan vi allerede opmåle shutters, persienner, foldegardiner og/eller lamelgardiner, når vinduerne i dit projekt er anbragt. Det eneste, du så skal koncentrere dig om, er at nyde dit pragtfulde hus eller hotel med JASNO.

Din virksomhed med JASNO's shutters, persienner, foldegardiner og lamelgardiner

Giv wellnesscentre, skønhedssaloner og frisører en atmosfære af nydelse og afspænding med JASNO's shutters, persienner, foldegardiner eller lamelgardiner. JASNO's produkter udmærker sig ved deres udmærkede egenskaber som f.eks. fugtbestandighed, akustik og hygiejne. Også plejeindretninger, tandlæger- og lægepraksisser stiller høje krav til hygiejne. JASNO's vinduesdekoration er lette og hurtige at holde rene.  


Med JASNO's shutters, persienner, foldegardiner samt lamelgardiner får kontorer mere end en imponerende udstråling. De får også fortrinlige muligheder for at regulere lyset. Museer anvender også JASNO's vinduesdekoration til at regulere lysindfaldet præcist og på den måde beskytte kostbare samlinger. Det er desuden muligt at anbringe shutters i forretninger, og de er ideelle til at give din forretning atmosfære og lokke kunderne til at tilbringe mere tid i din forretning!

Skodder og persienner i B&B Chocolat Maastricht - Fotografi Raf Ketelslagers via JASNO partner Merode Interieur & Decoratie
Skodder perfekte til høje vinduer

Kontakt

JASNO hjælper dig gerne med at gøre dit projekt til en iøjnefaldende succes. Vi understøtter dig med forskellige dokumenter vedrørende vores vinduesdekoration.

Kontakt

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.