Info

JASNOs persienner: træjalousier

JASNO persienner er stilfulde og funktionelle jalousier, som du kan bruge til at skabe en unik atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Med vores lameller fremstillet af holdbart kejsertræ kan du let lege med lys og skygge. Endvidere giver denne lette træsort med den raffinerede åring træjalousierne en eksklusiv udstråling. Forskellen til skodder? Ved hjælp af betjeningssnore trækker du lamellerne op eller vipper dem.

Uanset om du har en rustik, moderne eller klassisk stil i dit hjem, passer vores persienner altid ind i interiøret. Og så er de altid lavet efter mål.

JASNO persienner stue
JASNO persienner Soveværelse

Skab din egen stil med JASNOs persienner

Med vores persienner er alle muligheder åbne. JASNOs persienner i lakfarver er maks. 308 cm brede og 304 cm høje. Ønsker du dem i en bejdsefarve eller med mat oliebehandling, er den maksimale bredde 244 cm og den maksimale højde 304 cm.

Personaliser din persienne og vælg:

  • Forskellige lak- og bejdsefarver i JASNOs kollektion, i samme smarte interiørfarver som skodderne. Eller få persiennerne behandlet med en mat olie, så du får et endnu mere naturligt resultat.
  • Nyhet: Stigebånd i forskellige bredder. Det smalle bånd på 10 mm, standard (25 mm) eller ekstra bredt (38 mm).
  • Stigesnor med standardhuller eller den unikke privatlivsløsning, hvor stigesnorene løber på for- og bagsiden af hver enkelt lamel. Det gør persiennerne ekstra lystætte, så du får endnu mere privatliv.
  • Lamelbredde 50 eller 63 mm.
  • Nyhet: Vores persienner kan også fås med motor, både med stigesnor og med stigebånd!
JASNO persienner Soveværelse
JASNO persienner Køkken

Hvad koster jalousier?

Persienner kan fås fra DKK 2.435,00 pr. m2. På vores hjemmeside kan du let beregne en anslået pris. Hvis du ønsker et præcist tilbud, er du kommet til den rette hos en af vores sagkyndige forhandlere. Vores forhandlere kommer altid hjem til dig, så du er sikker på at få kvalificeret rådgivning og perfekt monteret vinduesbeklædning.

JASNO persienner vtwonen Stue
JASNO persienner Køkken
JASNO persienner badeværelse

 

Download JASNOs app og se, hvordan persienner passer til dine vinduer

Med vores app kan du selv se, hvordan skodderne og træpersienner passer til dine vinduer.


 

Tip

Shutters i karnappen, træpersienner i køkkenet og mørklægningsgardiner i soveværelset? Vores træpersienner, gardiner og lamelgardiner står desuden perfekt til skodderne i samme værelse eller bolig.

 

Hvorfor jalousier fra JASNO?

Når du vælger JASNO, vælger du samtidig slidstyrke, service, kvalitet og komfort ned i mindste detalje. JASNOs persienner trækkes ikke skæve, de har altid en topskinne i stål og en trapezformet bundliste. I lukket tilstand forsvinder denne bundliste ned bag den nederste lamel, så du ikke får uskønne ridser på vindueskarmen.

Du får som standard 3 års garanti på fabrikations- og monteringsfejl. Vores persienner er endvidere lette at vedligeholde. Og så er de naturligvis altid lavet efter mål.

Er du overbevist om mulighederne? Der er altid en sagkyndig forhandler i nærheden, der gerne vil rådgive dig om mulighederne, og som står for hele processen fra opmåling til montering.

 

 

JASNO træjalousier Køkken
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.