Top
Tilbage til nyheder

JASNO vinder BOV-trofæ 2013

Indehaverne af JASNO, Jeroen Hermans og Simon Sants, er kåret til vindere af Beste Ondernemers Visie (BOV)-trofæet 2013, for regionen Eindhoven og De Kempen.

I følge juryens formand Tiny Sanders (PSV) viser de to prisvindere en ægte passion i deres forretningsmæssige aktiviteter. “De har vision, de viser mod, de forstår at tage fat og gribe chancer på det rigtige tidspunkt. Det er iværksætterånd", konkluderede juryen. Juryen fandt, at JASNO udmærker sig i forhold til de andre finalister Joost Engels van Engels Logistiek og Johan Faes van Faes Group.

Hurtig omstilling

Juryen var imponeret af, hvor hurtigt Jeroen og Simon var i stand til at omstille sig, når det var nødvendigt. Således byggede JASNO en fabrik i Polen, men da det viste sig, at det bedre kunne betale sig med en taiwansk fabrik, blev de polske aktiviteter lige så hurtigt sat på lavt blus, og JASNO begyndte at arbejde i Taiwan. “Virksomheden fremviser endvidere meget fine økonomiske resultater. Vinderne har taget udfordringen op og opbygget et ægte forbrugermærke. Samarbejdet og den måde, de supplerer hinanden på, har vist sig at være en styrke for virksomheden. JASNO viser endvidere, at en virksomhed både kan være innovativ og solid".

Jeroen Hermans og Simon Sants er meget beærede:

“Vi er meget glade for, at vi har vundet BOV-trofæet! Det er en særlig pris, fordi det ikke drejer sig om vores produkter eller markedsføringen for at gøre JASNO kendt. Nej, det drejer sig kun om os, som ejere af JASNO. Prisen er for os en bekræftelse af, at vores virksomhed er på rette vej. De beslutninger, vi har truffet tidligere, og resultaterne viser, at vores visioner er rigtige. Faktisk har vi ikke behov for BOV-trofæet til det, men det er en stor ære, når andre iværksættere giver os en positiv bedømmelse!"

Film

Se her filmen om JASNO, der blev præsenteret ved BOV-finalen, mandag aften den 25. marts 2013 i Evoluon i Eindhoven. På JASNO's facebookside kan du finde flere billeder og en lille film om aftenen.

Overrækkelsen

Overrækkelsen af trofæet fandt sted den 25. marts i Evoluon i Eindhoven. Aftenen stod i talentets tegn, og i centrum var den måde, hvorpå en iværksætter formår at anvende sit talent på. Tidligere minister Jan Kees de Jager var aftenens hovedtaler.

Det år bestod juryen af Tiny Sanders (PSV), Cees Welten, Ad van Berlo, Marcel Beckers (ING) og William Pijnenburg. Overrækkelsen af BOV-trofæet er et initiativ fra Junior Kamer De Kempen (www.jkdekempen.nl). Yderligere oplysninger om denne iværksætterkonkurrence kan findes på www.boveindhoven.nl.

JASNO shutters winnaar BOV trofee 2013
Webdevelopment & design by Fruitcake