Info
Top

Skodder og træjalousier ideelle til badeværelset

Skodder eller træjalousier i badeværelset? En perfekt kombination! Med JASNO skodder og træjalousier (persienner) giver du dit badeværelse et fantastisk udseende, og du får den herlige wellness-fornemmelse i det smukke rum. De vandtætte skodder og fugtbestandige træjalousier er den ideelle vinduesdekoration til badeværelset. 

Vandtæthed er kendetegnende for Aqualine-skodder

Aqualine-skodderne er meget velegnede til fugtige lokaler, og endnu bedre, disse skodder er de bedste at anvende i badeværelset! Aqualine-skodderne er fremstillet helt af ABS, et kunststof af høj kvalitet.

Aqualine-skodderne kan fås i 6 populære nuancer af hvid og creme, og de kan endvidere anbringes på specielle vinduesformer eller dreje-kipvinduer. Kort sagt: Den ideelle vinduesdekoration til badeværelset.

Foretrækker du skodder af Ecowood eller Primewood i badeværelset? Disse skodder er også egnede til fugtige lokaler. Sørg i så tilfælde for at lufte godt ud, da garantien på skoddernes lak ellers bortfalder.

Skodder dreje-kipvinduer

 

Træjalousier badeværelset

Ingen bekymring om fugt med JASNO's træjalousier

JASNO's træjalousier er behandlet med speciel lak eller olie. Persiennernes overflade af aluminium er rustbestandig. Takket være disse rustbestandige egenskaber kan du også prima anvende JASNO's træjalousier i dit badeværelse eller wellness-lokale. I modsætning til Aqualine-skodderne må træjalousierne ikke komme i direkte kontakt med vand, men de kan sagtens klare kondens, hvis du lufter godt i lokalet. 

Skab stemning i dit badeværelse ved hjælp af skodder og jalousier

I badeværelset vil du gerne nyde en afslappende stemning. Med JASNO’s skodder eller træjalousier kan du lege med sollyset. På den måde kan du bestemme ikke kun stemningen, men du kan også sørge for fred og ro samt privatliv. Ved at justere lamellerne kan du reducere indblikket udefra og alligevel få lys ind i dit badeværelse. Eller du kan lukke lamellerne helt og nyde den stemning, du får med badeværelsets belysning.

 

JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO shutters - skodder - hvid - badeværelse
JASNO skodder hvid i badeværelset
Jasno skodder i hvid badeværelset
JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO skodder hvid i badeværelset
Jasno trekant vindue skodder soveværelse badeværelse hvid
JASNO træpersienner eller Blinds i hvidt i en badeværelse
JASNO skodder på en vippe og dreje vindue i et badeværelse
JASNO træpersienner eller Blinds i grå brun i en badeværelse
Webdevelopment & design by Fruitcake