Info

Garanti

Hos JASNO vil vi gerne have, at du kan stole på kvaliteten af vores produkter. Vi yder derfor garanti på vores produkter. Til det formål skal du gemme din købskvittering.

Vi arbejder med forskellige garantiformer. Hvilken garanti der er gældende, fremgår nedenfor:

  • Shutters: 3 års garanti på produktionsfejl og misfarvning af lakken. Ved registrering på JASNOs internetsted forlænges det til 4 års garanti.
  • Persienner: 3 års garanti på produktionsfejl og misfarvning af lakken. Ved registrering på JASNOs internetsted forlænges det til 4 års garanti.
  • Foldegardiner: 2 års garanti på tekstilet henholdsvis 3 års garanti på topskinnen og betjeningsmekanismen. Ved registrering på JASNOs internetsted forlænges det til 2,5 henholdsvis 4 år.
  • Lamelgardiner: 2 års garanti på tekstilet henholdsvis 3 års garanti på topskinnen og betjeningsmekanismen. Ved registrering på JASNOs internetsted forlænges det til 2,5 henholdsvis 4 år.

Sørg for at registrere dig på JASNOs internetsted, så du får fordelen ved den ekstra garanti. På den måde kan du uden bekymringer glæde dig over din vinduesdekoration fra JASNO!

shutters skodder jasno

 

traepersienner jasno

Hvad er ikke omfattet af garantien?

Beskadigelser som følge af en ulykke, utilsigtet brug og/eller slitage som følge af daglig brug er ikke omfattet af garantien. 

Børnesikring: Vores produkter opfylder samtlige krav relaterede til børnesikring. Løsrivning og fornyet fastgørelse af kæder og snore, herunder udskiftning af en snor eller kæde gennemklippet af det børnesikre betjeningsgreb, er ikke omfattet af garantien.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt osRegistrér din vinduesdekoration

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.