Info

Shutters eller persienner til vinterhave eller karnap

I vinterhaven eller karnappen vil du gerne kunne regulere lyset perfekt. Ikke for meget når solen skinner, men heller ikke for lidt, når det er overskyet. Vinterhaven eller karnappen skal naturligvis være det lyseste sted i huset! Så har du en udmærket forbundsfælle i JASNO's shutters og persienner.

Særdeles god regulering af lyset

Indstil lamellerne på JASNO's shutters og jalousier trinløst til enhver position, du ønsker. På den måde kan du regulere lysindfaldet optimalt i din vinterhave eller din karnap. JASNO's shutters med midtersprosse giver dig endnu større frihed til at lege med lyset, fordi den nederste og øverste halvdel af skoddepanelet kan betjenes uafhængigt af hinanden. Indstil f.eks. de nederste lameller tæt mod reflekser og de øverste åbent for at få ekstra lys.

Isolerende egenskaber på shutters og træjalousier

JASNO's shutters og træjalousier er lavet af træ. Dette materiale har fra naturens hånd en let isolerende virkning. På grund af denne egenskab er JASNO's træshutters og -jalousier perfekte til vinterhaver og karnapper. Om sommeren køler de din vinterhave, og om vinteren kan du åbne skodderne, så du får meget af solens varme ind i rummet.

shutters skodder i karnappen
shutters skodder i vinterhaven

Skinnesystem til shutters i vinterhaven

Åben eller lukket? En gang imellem vil du gerne nyde naturen rundt om dig, og til andre tider vil du gerne have kølighed og tryghed. Med JASNO's skinnesystem skubber du let skodderne til side – og tilbage igen. Også meget praktisk, hvis din vinterhave har døre, der kan åbnes!

Også shutters til taget i vinterhaven

Hvis du vælger shutters i vinterhaven, må du ikke glemme det skrå glastag! Takket være den geniale udførelse efter mål kan JASNO's shutters anbringes foran det skrå tag. På den måde kan du nyde lysindfaldet optimalt i dette ekstra rum i huset. Selvfølgelig udstyret med en praktisk fjernbetjening.

 

Gå videre til shutters til et tagvindue eller find en forhandler i lokalområdet.

 

JASNO shutters skodder hvid vinterhave
JASNO træpersienner eller blinds i hvid i en stue karnap
JASNO shutters skodder sort kontor
JASNO shutters skodder hvid karnap
JASNO shutters skodder hvid taget i vinterhaven
JASNO shutters skodder hvid dobbeltdøre vinterhave tag
JASNO shutters skodder hvid vinterhave
JASNO shutters skodder hvid stue karnap
JASNO shutters skodder hvid vinterhave
JASNO blinds træpersienner hvid ekstern visning karnap
JASNO shutters skodder hvid karnap høj spisestue
JASNO shutters skodder hvid vinterhave stue
JASNO shutters skodder hvid vinterhave køkken
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.