Info

 

 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med køb af skodder?

Der er store forskelle på skodder kvalitet. Orienterer du dig for tiden? Vær i så tilfælde opmærksom på følgende ting:

 • Hængsler. Som standard leverer JASNO alle skodder med forsænkede hængsler.
 • Fugtbestandighed. JASNO's skodder er fugtbestandige, hvilket gør dem meget velegnede i badeværelset.
 • Lak. JASNO anvender ridse- og stødfast møbellak med UV-blokkere. Skodderne lakeres flere gange.
 • Garanti. JASNO giver 3 års garanti på fabrikationsfejl og misfarvning af lak.

Jeg vil gerne vide mere om disse egenskaber i JASNO's produkter.

Kan jeg anvende skodder og persienner i badeværelset?

Alle skodder fra JASNO er fugtbestandige. Træet er behandlet med en særlig lak, og mekanismen er rustbestandig. De er således meget velegnede til badeværelser, svømmehaller og wellnesslokaler. Kondens og vandsprøjt af og til er ikke et problem, men skodder, der kommer i direkte kontakt med vand, er ikke omfattet af garantien. Ovenstående gælder også for persiennerne.

Kan skodder monteres på tagvinduer eller drejekipvinduer?

Ja, det er muligt at montere skodder på mange forskellige vinduestyper. Til tagvinduer har vi skodder i standardmålene til de kendte mærker Velux, Fakro og Rooflite. Endvidere kan skodder anvendes på drejekipvinduer, både på vinduet og foran vinduet. De slutter dermed langt bedre til vinduet end f.eks. gardiner.

Giver skodder lige så god mørklægning som gardiner?

Det afhænger af, hvilken gardintype du sammenligner med. Mørklægningsgardiner lukker alt lys ude, hvorimod almindelige gardiner lader lyset komme ind gennem stoffet. Vores skodder er træpaneler, hvor lamellerne slutter helt tæt til hinanden. Det, der bliver tilbage, er ganske små revner mellem lamellerne, hvor der kan slippe lys igennem. Vores skodder er imidlertid forsynede med skjulte hængsler. Det betyder, at sprækken mellem panelet og rammen på skodder fra JASNO er mindre end på skodder med overfaldshængsler. JASNO's skodder er altid udført efter mål, og de fremstilles og monteres med millimeters nøjagtighed..

Kan jeg gøre skodder til en del af mit hypoteklån?

Ja. Ved de fleste hypoteklån er dette muligt, når skodderne er fastgjort nagelfast på huset. Hvis du vil være helt sikker, kan du spørge hos din lånegiver. På den måde kan du sprede anskaffelsesomkostningerne ud over en længere periode. Hvis du på et senere tidspunkt vil sælge dit hus, giver skodderne tit også din bolig en merværdi.

Hvad bestemmer prisforskellen mellem forskellige leverandører af skodder og træpersienner?

Der er flere faktorer, der påvirker prisen på skodder og træpersienner. Tænk på:

 • Vinduets form
 • Materialet, som f.eks. træsort
 • Den anvendte lak og forarbejdningsmetoden
 • Betjeningsmekanismen
 • Leverandørens service

Det er en fordel at se på forskellige mærker. Vær i den forbindelse opmærksom på, at du ikke kan sammenligne æbler og pærer. Der er store forskelle på kvaliteten.

JASNO har besluttet sig for ikke at sælge sine produkter så billigt, som nogle andre gør. Vi ønsker at levere vinduesdekoration i den smukkeste og bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis! Læs også svaret på spørgsmålet ‘Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af skodder?’ eller se filmen for at se, hvad det drejer sig om hos JASNO: kvalitetsskodder! Læg også mærke til, om træpersienner bliver lavet på mål, eller du selv skal afkorte dem (disse typer er tit billige). Læg mærke til, om du selv skal montere dem, eller om skodderne eller persiennerne bliver monteret hjemme hos dig.

Kan Primewood-skodder kombineres med Aqualine-skodder?

Ja. Farverne er afstemt efter hinanden, så du kan kombinere skodderne i samme bolig. På grund af små forskelle i udførelsen kan det ikke anbefales at anvende begge typer skodder i samme vindue.

Kan JASNO shutters leveres med elektrisk betjening?

Det er ikke muligt at levere elektrisk betjente shutters. Derfor er det heller ikke muligt at bestille vores shutters med fjernbetjening tilhørende til bygningsautomatik.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med køb af træpersienner?

 • Knopperne på snoren. JASNO leverer knopperne på snoren i samme farve som lamellerne.
 • Bundliste. Hos JASNO er bundlisten trapezformet, hvilket hindrer skader på vindueskarmen.
 • Garanti. JASNO giver 3 års garanti på fabrikationsfejl og misfarvning af lak.

Er der garanti på JASNO's produkter?

Ja, som standard får du 3 års garanti på fabriksfejl og misfarvning af lakken på skodder og træpersienner. På lamelgardiner får du 2 års garanti på tekstil og 3 års garanti på topskinnen og betjeningsmekanismen. Når produkterne leveres, får du en kode, hvormed du efter registreringen på hjemmesiden får ekstra garanti.

Børn kan blive viklet ind i løkken på de træksnore, kæder og snore, der anvendes til betjeningen af vinduesdekorationen. For at hindre dette springer snorene bag på JASNO's foldegardiner op, hvis der udøves tryk på snoren. Dette og genpåsætningen af snorene falder ikke ind under garantien.

Hvad er leveringstiden?

Fra det øjeblik, vi modtager din bestilling, regner vi med en leveringstid på 10-12 uger for skodder og persienner. Denne tid har vi brug for, fordi vi udelukkende laver skodderne og persiennerne til dig efter mål, og de skal desuden lakeres flere gange. Leveringstiden for foldegardiner og lamelgardiner er 5-6 uger.

Hvor kan jeg se og bestille vinduesbeklædningen fra JASNO?

JASNO sælger sine produkter gennem omhyggeligt udvalgte forhandlere i hele Danmark. De har eksempler og farveprøver i deres showroom, og de kan give en sagkyndig vejledning om mulighederne. Find en JASNO-forhandler i nærheden af dig ved hjælp af søgefunktionen.

Hvor børnesikker er JASNO's vinduesbeklædning?

Børnesikker vinduesdekoration har høj prioritet hos os. Børn kan blive viklet ind i løkken på de træksnore, kæder og snore, der anvendes til betjeningen af vinduesdekorationen. For at hindre dette springer snorene bag på JASNO's foldegardiner op, hvis der udøves tryk på snoren. Dette og genpåsætningen af snorene falder ikke ind under garantien.

Træksnorene og kæderne på JASNO's foldegardiner, lamelgardiner og persienner monteres altid med en snoreholder og/eller kædestrammer til at fastgøre snorene stramt på væggen, uden for børns rækkevidde.

Hvordan rengør jeg skodder eller persienner?

Det er meget let at vedligeholde JASNO's skodder og træjalousier.

Vores råd til skodder og træjalousier: 
Fjern støv og småsnavs med en støvekost eller Swiffer. Fastsiddende smuds kan du fjerne med en let fugtig klud. Anvend ikke aggressive rengøringsmidler, da de kan skade lakken.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.