Info
Top

Specielle vinduesformer

Hvor finder jeg solafskærmning til et rundt, skråt eller ovalt vindue? JASNO's shutters (og skodder) er en af de få løsninger til specielle vinduesformer. Fordi alle JASNO's shutters fremstilles efter mål, kan vi lave enhver form, som du ønsker. Lige netop ved specielle vinduesformer kommer shutters fantastisk til deres ret.

Runde, buede, ovale, skrå, ottekantede vinduer…

En passende skodde til enhver vinduesform. Vi kan lave det, uanset hvor aparte det er! Har du et rundt vindue? Eller et skråt vindue, som du ikke ved, hvad du skal stille op med? Eller også et buet vindue, et ovalt vindue eller et ottekantet vindue, alt er muligt. Med vores shutters understreger du vinduets karakteristiske form, i modsætning til gardiner eller anden vinduesbeklædning. Og takket være de justerbare lameller kan du også regulere privatliv og lysindfald.

shutters skodder til specielle vinduesformer hvid soveværelse

 

 

shutters skodder til et rundt, buet, ovalt, kantet vindue hvid

Muligheder for shutters til din specielle vinduesform

Vores specialister kommer hjem til dig for at opmåle vinduet, og der bestilles passende shutters til dit vindue. På den måde er du sikker på, at du har en skodde, der passer perfekt til dit vindue. Afhængigt af vinduet skal skodderne fastgøres på vinduet eller på rammen. Ved hjælp af hængslet kan du åbne skodderne, så du kan komme til vinduet. Er dette ikke muligt på dit vindue? Skoddepanelet kan også klikkes på rammen, således at du kan afmontere det i en bevægelse!

 

Gå videre til shutters eller træjalousier til et højt vindue eller find en forhandler i lokalområdet.

 

JASNO skodder hvid i badeværelset
JASNO skodder hvid i badeværelset
JASNO skodder eller Shutters i hvid på B & B La Suite i Brugge (BE)
Jasno trekant vindue skodder soveværelse badeværelse hvid
Webdevelopment & design by Fruitcake