Info

Hvad er foldegardiner?

De Foldegardiner fra JASNO er anderledes end de foldegardiner, du kender. De er lavet af vævet papir. Det giver foldegardiner en solid, holdbar udstråling.

Måske er trælisterne det mest iøjnefaldende ved foldegardinerne. Afpas tekstilets farve tekstilets farve efter trælisterne for at få en rolig udstråling. Eller gå lige netop efter en kontrasterende farvekombination og gør dit vindue til et virkeligt blikfang. Læg mærke til foldegardinernes detaljer som f.eks. de små knopper på listerne eller papiret, der er indarbejdet smukt i topskinnen. Og naturligvis passer foldegardinerne perfekt til vores skodder, persienner en og nye lamelgardiner.

Hollandsk designede foldegardiner

Med JASNO's foldegardiner får du et stykke hollandsk design i hjemmet. JASNO gav Studio Daphna Laurens en opgave, der bestod i at forny den eksisterende vinduesdekoration. JASNO's foldegardiner er resultatet af dette samarbejde. Kendetegnende er det enkle, elegante, men moderne design. De passer helt ind i JASNO's stil.

Studio Daphna Laurens designer og fremstiller karakteristiske produkter, der består af en kombination af geometriske former, naturlige materialer og farver. De Tafelstukken er sandsynligvis de mest berømte design fra studio Daphna Laurens.

 

Folds, foldegardiner fra JASNO

 

Hvad koster foldegardinerne?

Vejledende pris på vores foldegardiner inkl. moms og ekskl. leverings- og montageomkostninger:

 • Pris i halvtransparent: højde i cm + bredde i cm x DKK 13,80
 • Pris i lysdæmpende udgave: højde i cm + bredde i cm x DKK 13,80
 • Pris i black-out udgave: højde i cm + bredde i cm x DKK 19,10

Du kan også udfylde målene på dine vinduer i vores prisberegner.

 

 

Hvor kan jeg købe foldegardinerne?

Vores foldegardiner sælges af forhandlere i hele Europa. I forhandlerens udstillingslokale kan du se vores skræddersyede vinduesdekorationer og få kvalificeret rådgivning. Og det er nemt: Forhandleren kommer hjem til dig og måler dine vinduer op samt monterer foldegardinerne.

 

Folds, foldegardiner fra JASNO
Folds, foldegardiner fra JASNO

 

Hvilke foldegardiner findes der?

Du designer selv dine foldegardiner ved at vælge mellem tre forskellige grader af transparens. Du kan vælge den halvtransparente udgave, hvor lyset trænger igennem, den lysfiltrerende variant med et subtilt lysindfald eller mørklægningsvarianten. Uanset hvad du vælger, giver sollyset dit hjem en varm glød takket være det vævede papir.

Derefter vælger du en kombination af vævet papir, som fås i forskellige farver, og trælister. Afpas tekstilets farve tekstilets farve efter trælisterne for at få en rolig udstråling. Eller gå lige netop efter en kontrasterende farvekombination og gør dit vindue til et virkeligt blikfang. Trælisterne kan også fremstilles med forskellig for- og bagside. På den måde designer du dit foldegardin, præcis som du ønsker det.

Fordelene ved JASNO foldegardiner:

 • Tekstil: Det vævede papir kan fås i pragtfulde farver, og det er meget farveægte.
 • Trælisterne er fremstillet af 100 % FSC Abachi-træ.
 • Topskinnen: Tekstilet er nydeligt indarbejdet i topskinnen, uden at der er anvendt velcro. Det giver et elegant resultat.
 • Betjening af foldegardinerne: På betjeningskæden monteres det unikke JASNO børnesikre vedhæng, som skærer kæden over, hvis kæden udsættes for træk.
  Det er også muligt at fjernbetjene foldegardinerne med Dooya-betjening. Den er perfekt til vinduer, du ikke kan nå, eller når du vil betjene flere foldegardiner samtidig!
 • Design: De unikke knopper på listerne sørger for, at snorene føres stramt på bagsiden, og samtidig giver de foldegardinerne et virkeligt designet udseende.
 • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring.
 • Besætning: Foldegardinerne udføres med en besætning, der beskytter stoffet mod misfarvning.
 • Belægning: For at forhindre, at siderne trævler, er de belagt med transparent PU.
 • Mål: Foldegardinerne fås i højder fra 50 cm til 3,20 m og i bredder fra 37 cm til 2,40 m.

 

Halvtransparente foldegardiner, JASNO folds
Halvtransparente foldegardiner, JASNO folds
Halvtransparente foldegardiner, JASNO folds

 

Halvtransparente foldegardiner

Med halvtransparente foldegardiner får du et ganske særligt lysindfald i rummet. Denne standardtype foldegardiner giver et unikt lysspil og er gennemsigtige både inde- og udefra.

Sådan designer du dine halvtransparente foldegardiner:

 

Lysdæmpende foldegardiner, JASNO folds
Lysdæmpende foldegardiner, JASNO folds

 

Lysdæmpende foldegardiner

Med lysdæmpende foldegardiner får du et diskret lysindfald. Disse foldegardiner er fremstillet af papir med en tættere vævning og holder mere lys ude end de halvtransparente foldegardiner. Med den lysdæmpende variant undgår du også, at andre kan se ind i dit hjem udefra om aftenen.

Sådan designer du dine lysdæmpende foldegardiner:

 

Mørklægningsfoldegardiner, JASNO folds

 

Mørklægningsfoldegardiner

Total mørklægning er nøgleordet for mørklægningsfoldegardinerne. De er ideelle til vinduer i rum, hvor du ønsker mørke ved højlys dag, f.eks. i soveværelset.

Sådan designer du dine mørklægningsfoldegardiner:

 • Vælg en farve halvtransparent vævet papir. Dette bliver farven på forsiden af dine foldegardiner.
 • Vælg en farve mørklægningstekstil. Dette tekstil lægges bag ved det vævede papir, og de to lag holdes sammen af trælisterne. Farven på dette tekstil bliver farven på bagsiden af dine foldegardiner.
 • Vælg farver til trælisternes for- og bagside.

 

Hvorfor vælge foldegardiner fra JASNO?

Når du vælger JASNO, får du slidstyrke, service, kvalitet og komfort. Derfor giver vi dig 2 års garanti på tekstiler og 3 års garanti på trælister, topskinne og betjeningsmekanisme. Det vævede papir er nemt at rengøre med en børste eller støvsuger på lavt trin.

JASNO's foldegardiner er anderledes end andre foldegardiner, og det er vi stolte af!

 

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.