Info

 

JASNOs shutters med justerbare lameller til indendørs brug

Shutters (skodder) er en særlig funktionel, stilfuld og tidløs vinduesbeklædning og den ideelle solbeskyttelse, så du selv kan regulere graden af lys og privatliv. Du kan vippe lamellerne til den ønskede stilling, eller du kan åbne panelerne helt. På den måde kan du hurtigt regulere lysindfaldet, som du ønsker det.

De vigtigste kendetegn ved JASNO shutters:

 • Altid lavet efter mål.
 • Kan fås i kejsertræ eller i plastmateriale, der er ideelt til badeværelset.
 • Kan fås i forskellige lamelmål: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) samt XL (114 mm).
 • Egnede til forskellige vinduesformer.
 • Vælg lodret betjeningsstang eller skjult betjening.
 • Forskellige monteringsmuligheder.
 • Kan fås i en lang række stilfulde lak- og bejdsefarver. Kan også fås i RAL classic-, F&B- og NCS-farver.
 • Den mest iøjnefaldende egenskab ved JASNO shutters ser man ikke umiddelbart! De forsænkede hængsler ser du ikke, fordi de er skjult i shutterpanelets sidestolper. De giver vores shutters et elegant, moderne look og sørger for, panelerne slutter endnu tættere.

 

JASNO Shutters hvid Shutters
JASNO Shutters: sort Shutters

Hvad koster skodder?

Vores shutters kan fås fra DKK 4.150,00 pr. m2. På vores hjemmeside kan du let beregne en anslået pris for lige netop dine vinduer. Hos en af vores sagkyndige forhandlere er du altid kommet til den rette person, hvis du ønsker et præcist tilbud. Vores forhandlere kommer altid hjem til dig, så du er sikker på at få kvalificeret rådgivning og perfekt monteret vinduesbeklædning.

hvid Shutters stue
hvid runde Shutters

Hvilke typer shutters findes der?

Vi har 2 forskellige typer Shutters: Primewood shutters fremstillet af kejsertræ og Aqualine shutters, der er fremstillet af plastikmateriale, og som tåler vandsprøjt.

Hver shuttertype har sine unikke egenskaber:

Primewood shutters

Primewood shutters er fremstillet af det holdbare kejsertræ, en let men robust træsort, der egner sig godt til alle vinduesformer. Kejsertræets fine struktur giver desuden shutters en eksklusiv udstråling.

Aqualine shutters

Tåler vandsprøjt, kendemærket for Aqualine shutters, hvilket gør dem ideelle til fugtige lokaler som badeværelser. Vi fremstiller nemlig disse shutters 100 % af plastmateriale i fornem kvalitet.

 • Disse shutters i plastmateriale egner sig til alle specielle vinduesformer, undtagen runde.
 • Materialevalget gør Aqualine shutters til den perfekte løsning til vinduer i fugtige lokaler, som f.eks. badeværelser, svømmehaller, wellness-lokaler og køkkener.
 • Aqualine shutters fås fra DKK 4.150,00 pr. m2.
hvid shutters silentview
hvid shutters silentview

Hvordan kan jeg betjene shutters?

Der er to muligheder for betjening af shutters:

 • Lodret betjeningsstang på forsiden af lamellerne.
 • Silent view: den lodrette betjeningsstang mangler her. Betjeningsmekanismen er anbragt usynligt i sidestolpen, således at du kan indstille lamellerne til den ønskede stilling med hånden.

Vil du gerne have flere muligheder for at lege med lyset? Den vandrette midtersprosse betyder, at de øverste og nederste lameller kan betjenes uafhængigt af hinanden. Denne midtersprosse er nødvendig på paneler, der er mere end 190 cm høje.

Hvordan vil du åbne eller lukke shutterpanelerne?

Valget er dit:

 • Hængslede paneler, der klapper til hver sin side.
 • Forbundne paneler, der klapper til samme side.
 • Foldeskinne: fold forbundne paneler til side ved hjælp af en foldeskinne. Ideel til let betjening af høje og brede shutters.
 • Tag panelet af med hånden (panelet er ikke længere hængslet, så det kan fjernes helt fra vinduet, f.eks. hvis vinduet skal repareres).
sort shutters badeværelse
hvid høje shutters
hvid shutters badeværelse lodret betjeningsstang

Forskellige monteringsmuligheder for shutters

Leder du efter skodder til et badeværelsesvindue, et tagvindue, firkantet eller rundt vindue, drejekipvindue eller et traditionelt vindue? JASNOs stilfulde shutters passer altid, fra et lille trekantet vindue på loftet til en karnap eller en bred skydedør i stuen. Hos JASNO er vinduesdekoration lavet efter mål standard!

Du kan vælge mellem to monteringsmetoder til shuttersne: Hvad du beslutter dig for, afhænger af pladsen i vinduesrammen, om vinduesrammen er lige, samt hvordan vinduet eller døren kan åbnes. En JASNO-forhandler vejleder dig om, hvilken monteringsmetode, der er den bedste hos dig:

 • På rammen: Ved denne montering fastgøres shutters direkte på rammen.
 • I vindues- eller døråbningen: Ved denne løsning fastgøres monteringslisten på indervæggen. Shutters kan anbringes på vindueskarmen tæt på vinduet eller rykkes helt frem (f.eks. på drejekipvinduer).
 • Med en R-ramme: Montering i vindues- eller døråbningen med en R-ramme er ideel ved uregelmæssigheder, hvis vinduesåbningen ikke er retvinklet.
 • På væggen: Hvis det ikke er muligt at udføre monteringen i vægåbningen, kan shuttersne også monteres på væggen. Denne monteringsmetode kan give et meget smukt resultat.

 

Download shutter-appen og se, hvordan shutters passer til dine vinduer

Med vores gratis app kan du selv se, hvordan shuttersne og træpersienner passer til dine vinduer.


 

Tip

Shutters i karnappen, træpersienner i køkkenet og mørklægningsgardiner i soveværelset? Vores træpersienner, gardiner og lamelgardiner står desuden perfekt til shuttersne i samme værelse eller bolig.

 

Hvorfor vælge shutters fra JASNO?

Når du vælger JASNO, får du slidstyrke, service og kvalitet. Kvaliteten er for det meste skjult i vores shutters. Tag blot de forsænkede hængsler eller de innovative sidestolper. Det er lige netop disse usynlige kvaliteter, der gør vores shutters så iøjnefaldende smukke og meget robuste! Netop derfor vælger indretningsspecialister og boligmagasiner vores shutters. I dag findes vores shutters i mange boliger, både lejligheder og parcelhuse.

Vores shutters er beregnet til anvendelse indendørs til alle vinduer. Og nok så vigtigt: denne type vinduesdekoration er let at gøre ren.

Shutters giver boligindretningen et flot præg. Så simpelt er det. Highlight your home

JASNO shutters, indvendige shutters
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.