Info
Top

 

Hvad er shutters?

Shutters, også kendt som indvendige skodder, egner sig optimalt til solafskærming, da du nemt kan justere lysmængde og afksærming. Shutters har justerbare, vandrette lameller, som du kan vippe, folde til siden eller åbne helt. En enestående funktionel, stilfuld og tidløs vinduesdekoration, der sætter et atmosfærisk præg på din boligindretning. Shutters til badeværelses- eller tagvinduerrektangulære eller runde vinduerdreje-vippe-vinduer eller helt almindelige vinduer? Vores shutters passer altid. Uanset om trekantede vinduer i tagetagen, karnap eller en bred glasskydedør i stuen. Hos JASNO er målkonfektioneret vinduesdekoration nemlig standard.

Hvad er fordelene ved shutters?

Med shutters styrer du selv, hvor meget lys du lukker ind i boligen og hvor meget du skærmer af. Du kan nyde dagslyset med åbne paneler om dagen og beskytte dit privatliv om aftenen. Når du lukker panelerne, kan du med den rette justering af lamellerne lade lyset komme ind, mens du afskærmer for nysgerrige blikke udefra. Der er utallige muligheder at lege med lyset, og shutters er den perfekte løsning til ethvert vindue. Uanset vinduesform er vores shutters altid skræddersyede og egnet til alle slags vinduer og værelser. 

Udover de praktiske egenskaber og den høje kvalitet, udgør shutters altid et stilfuldt element i din boligindretning. Du vil forlene din bolig med et eksklusivt præg, der alt efter det valgte design passer til enhver indretning.

Hvad koster shutters?

Prisen varierer med skoddernes type. Kort fortalt fås shutters startende fra DKK 2.818/m². Kontakt nærmeste sagkyndige forhandler på de anførte adresser og få et præcist tilbud. Du kan også selv udregne en vejledende pris. Vores forhandlere kommer altid hjem til dig, således at du er sikker på kvalificeret rådgivning og perfekt monterede solafskærmning.

 

Hvor kan skodderne købes? 

Vores shutters sælges af forhandlere i Europa. I din forhandlers udstillingslokale kan du se vores målkonfektionerede vinduesdekoration og få kvalificeret rådgivning. Nemt for dig: Forhandleren kommer hjem hos dig og måler vinduerne op samt monterer skodderne.

Hvor mange shutter arter findes? 

Vi markedsfører fire forskellige typer shutters. Vi har 4 forskellige shutter typer. Alle shutters er skræddersyede og fås med eller uden vertikal justerpind. Derudover kan du vælge mellem forskellige lamelstørrelser og betjeningsmuligheder. Det mest iøjnefaldende egenskab ved JASNOs shutters ser man ikke: de forsænkede hængsler. Disse hængsler falder ikke i øjnene, idet de er skjulte i shutterpanelets sidestolpe. Det giver vores shutters et smart, moderne udseende og gør dem meget modstandsdygtige.

white wooden shutters in living room with stained glass
round white wooden shutters with white chair

 

Den enkelte type shutters har andre unikke egenskaber:

Primewood shutters

FSC®-certificerede træshutters som vores Primewood shutters i hvidt teaktræ er blevet vores mest solgte.

 • Egner sig til enhver vinduesform, herunder runde, skrå og trekantede vinduer samt tagvinduer.
 • Fås i forskellige bejse- og lakfarver fra JASNOs farveoversigt. Leveres også i RAL- og NCS-farver.
 • Ud over 47, 63 og 89 mm fås de også med XXL-lameller i bredde 114 mm indstillelige lameller. De passer rigtig godt ind i en moderne boligindretning.
 • Specielt til værelser med behov for steril solafskærmning fremstilles Primewood shutters på bestilling i en hygiejnisk lakering.
 • Primewood shutters fås fra DKK 3.874/m².
white wooden shutters without center tiltrod also known as silentview
white wooden shutters without center tiltrod also known as silentview with railsystem

Ecowood shutters

JASNO Ecowood shutters er fremstillet af sammenpressede træfibre fra miljøvenligt drevne skove. Smukke, slidstærke og rimelige i pris

 • Til rektangulære og skrå vinduesformer.
 • I de fem mest efterspurgte hvide nuancer i JASNOs produktsortiment findes de i lamelbredderne 47, 63 og 89 mm.
 • Eftersom vi også anvender "restproduktet", udnytter vi træet endnu mere effektivt.
 • Ecowood-skodderne kan sagtens kombineres med Primewood skodderne i samme værelse. På grund af små forskelle i udførelsen kan det ikke anbefales at anvende begge typer shutters i samme vindue.
 • Ecowood shutters fås fra DKK 2.818/m².

Ecowood Plus shutters

"Plus" vil sige, at der er to ekstra fordele ved disse Ecowood shutters:

 • Ecowood Plus skoddernes indstillelige lameller fremstilles af vægtbesparende ABS-plast. Det betyder, at shutterpanelerne kan fremstilles i større bredder end Ecowood shutters.
 • Ecowood shutters fås i 18 lakfarver.
 • Ecowood Plus shutters fås fra DKK 3.131/m².
dark donkere angled shutters without center tiltrod also known as silentview in bathroom with bath
white round shutters over 6 meters high
white shutters with center tiltrod in bathroom with washing sink

Aqualine shutters

Fugtbestandighed er den unikke egenskab af vores Aqualine shutters, som derfor danner en ideel vinduesbeklædning til fugtige rum såsom badeværelset. Disse shutters fremstilles af ABS – et plastmateriale i meget høj kvalitet.


Vores shutters monteres altid indvendigt i boligens vinduer og ikke udvendigt.

 

Download shutter-applikationen og se, hvordan skodderne egner sig til dine vinduer.

Med vores gratis applikation kan du selv undersøge, hvordan skodderne og træpersiennerne passer til din bolig.


 

Tip

Shutters i karnappen, træpersienner i køkkenet og mørklægningsgardiner i soveværelset? Vores træpersienner, gardiner og lamelgardiner står desuden perfekt til skodderne i samme værelse eller bolig.

 

Hvorfor vælge shutters fra JASNO?

Ved valg af JASNO vælger du slidstyrke, service og kvalitet. Dog findes størstedelen af kvaliteten skjult í vores shutters. Tag blot de forsænkede hængsler eller de teknisk innovative sidestolper. Det er lige netop disse usynlige kvaliteter, der gør vores shutters så iøjnefaldende smukke og meget robuste! Det er ikke uden grund, indretningsarkitekter og boligmagasiner synes godt om vores shutters. I dag findes vores shutters i mange boliger – både lejligheder og parcelhuse. Shutters egner sig til ethvert vindue. Og nok så vigtigt: Denne type vinduesdekoration er nem at rengøre. Shutters er med til at sætte et flot præg på boligindretningen. Så simpelt er det. Gør dit hjem til noget særligt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake