Blog

Back to blog

Skodder i enhver tænkelig udformning

Hos JASNO er de vilde med udfordringer – f.eks. at beklæde vinduer, der har en anderledes form. Ikke noget lige-ud-ad-landevejen her. Næh, runde, trekantede, ottekantede vinduer eller vinduer med rundbue.

Som hånd i handske

Vinduer med en anderledes form skal beklædes med skodder. Ja, jeg siger det bare. Alle shutters fremstilles efter mål, dvs. også dem i særlige former, og derfor passer de simpelthen som hånd i handske. Med shutters understreger du samtidig vinduets karakteristiske form, hvilket ikke er tilfældet med gardiner eller anden vinduesbeklædning.

Vinduespudsning

Afhængig af vinduet kan skodderne fastgøres enten på vinduet eller på vinduesrammen. Ved hjælp af et hængsel kan du således stadig åbne skodderne, når du f.eks. skal pudse vinduet. Skoddepanelet kan også klikkes fast på vinduesrammen, så du kan tage det helt af.

Hmmmm ...

Jeg må med skam indrømme, at jeg selv ejer et vindue med rundbue – med gardiner(!). Jeg ved derfor om nogen, at det virkelig spolerer vinduets særlige form. Det må jeg hellere tage op til fornyet overvejelse.

 

Venlig hilsen Cynthia 

Freelancetekstforfatter og blogger for bl.a. JASNO

 

JASNO Skodder i enhver tænkelig udformning