Blog

Back to blog

Shutters – også i badeværelset

Personligt synes jeg, shutters er smukkest i badeværelset. Ikke kun fordi jeg synes, det ser flot ud, men også fordi det giver en ganske særlig stemning. Shutters i badeværelset giver nemlig en frisk effekt, et flot lysindfald og et strejf af varme. Hvad mere kunne man ønske sig i et badeværelse? Men én ting var jeg dog i tvivl om: Kan de tåle fugt?

Som vand på en gås

Jeg kiggede derfor ind til en JASNO forhandler. Her fik jeg at vide, at alle JASNO shutters er fugtbestandige. Træet er nemlig behandlet med en særlig lak, og mekanismen er rustbeskyttet. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal sæbe skodderne helt ind med en våd klud, men kondens og et par vandstænk kan de sagtens tåle.

Lad drømmen gå i opfyldelse

Jeg skal snart flytte, og nu ved jeg, hvordan jeg vil beklæde vinduerne på badeværelset – tjek! Hvide vægfliser, fritstående badekar i antracit, lysegråt mosaikgulv, hvide shutters ... suk!

 

Venlig hilsen Cynthia 

Freelancetekstforfatter og blogger for bl.a. JASNO

 

JASNO Skodder i badeværelset