Blog

Back to blog

Fra opmåling til montering

Du har afgivet en ordre på shutters. Men hvad sker der derefter? Det har jeg spurgt en af forhandlerne om, i dette tilfælde Johan.

Præcisionsarbejde 

Johan fortæller, at du som kunde bliver ringet op af forhandleren et par dage efter din ordre. Her begynder en nøjagtig opmålings- og monteringsproces. I grove træk kender forhandleren selvfølgelig målene i forvejen, men for at sikre, at skodderne kommer til at hænge helt perfekt, bliver der som standard målt grundigt efter. Johan: "Der er mange ting, der skal tages højde for, f.eks. hvis gulvet er skævt, eller der sidder en vandhane i vejen. Det tager omkring 20-30 minutter at måle hvert vindue op."

Tid til opmåling

Hvis du endnu ikke har været hos en forhandler, men er helt sikker på, at du vil have shutters, så kan du vælge at udfylde formularen på JASNOs hjemmeside. Hermed bestiller du tid til opmåling, og forhandleren kommer hjem til dig med farveprøver og rådgiver dig om, hvad der passer bedst til din indretning. Vinduerne bliver nøje opmålt med det samme, og forhandleren udarbejder et tilbud.

Som skræddersyet

To uger før skodderne leveres, ringer forhandleren til dig for at aftale et tidspunkt for montering. Hvis du er heldig, kommer Johan selv ;-)

NB: Ovenstående procedure gælder også for folds, swings og blinds.

 

Venlig hilsen Cynthia 

Freelancetekstforfatter og blogger for bl.a. JASNO

 

Fra opmåling til montering