Blog

Back to blog

Enhver kvindes drøm

Et walk-in-closet. Endelig plads nok til alle dine sko, og selv din partner får også mere plads. Staklen har jo førhen været forvist til en mindre fordelagtig procentdel af det fælles garderobeskab.

Sesam, luk dig op

"Men shutters er da til vinduer?" kan jeg næsten høre dig tænke. Lad mig forklare det. De fleste walk-in-closets har en indgangsdør, der fører ind til modedomænet. Det er ofte en skydedør, men nu kan du altså også bruge shutters. Det giver en hyggelig, landlig atmosfære, og JASNO fremstiller desuden skodderne helt efter mål. Og dét er superpraktisk, hvis du f.eks. vil bygge et walk-in-closet under en skråvæg og derfor skal bruge en dør med særlige mål.

Fikserede lameller

Skoddernes lameller (de vandrette lister) bliver som regel fikseret, dvs. fastgjort i en bestemt position. De kan være enten helt lukkede eller delvist åbne. Hvis de er åbne, opnår du en større dybde, da rummet bag skodderne på diskret vis bliver synligt. Med andre ord: den helt rigtige shutter-effekt! Skodderne kan også være delvist forsynet med et lukket panel. Så mulighederne er mange!

Med eller uden skinner

Shutters kan monteres på forskellige måder. F.eks. på en skinne som skydedør eller foldesystem. Men også uden skinne, hvor dørene f.eks. kan åbnes to og to. Lad dine drømme blive opfyldt! Prøv at google "walk-in-closet", eller find inspiration hos den nærmeste JASNO-forhandler.

 

Venlig hilsen Cynthia 

Freelancetekstforfatter og blogger for bl.a. JASNO

 

JASNO skodder walk-in-closet